Snovanje nove podobe

Zasnujemo in oblikujemo vašo vizualno identiteto. Pomagamo vam zgraditi zgodbo, ki jo želite komunicirati v okolje. S pomočjo delavnice nato poiščemo ciljno publiko, ugotovimo način in stil grafike, ki ji odgovarja, ter lastosti, ki jih mora predstavljati.

Več

Preoblikovanje podobe

Ko vaša podoba ne izraža več dobro vaše dejavnosti, ob menjavah filozofije in načina delovanja podjetja, ali pa ko grafika ne komunicira več kakovosti vaših izdelkov je pravi čas za preoblikovanje podobe. 

Več

Podoba eventov

Zasnujemo krovno idejo in oblikujemo grafično rešitev za opremo vaše tematske zabave; od podpornih tiskovin, do poenotene opreme prostora, izdelave jedilnih listov, brandiranja sladic in izvirnih daril za udeležene.

Več

Snovanje tiskovin

Že imate prepoznavno vizualno podobo in potrebujete tiskovino, ki bo sporočala v enakem jeziku? Pomagamo vam poiskati nosilne elemente, ki bodo ohranjali vašo prepoznavnost in v koraku s časom odražali vašo tradicijo.

Več

Mini oblikovanje

Pomagamo vam tudi pri manjših projektih: Na novo lahko definiramo izgled vaše vizitke ali predstavitvene brošure. Oblikujemo udaren plakat ali najdemo tisto pravo idejo za izvirno poslovno darilo.

Več